Galleri H31 - Den nya tidens galleri

Kvalitet för den framtidsmedvetne, design för den kräsne och estetisk renhet för finsmakaren.

Det anrika Ram & Konst har bytt namn och utvidgat verksamheten till att bli ett designgalleri. H31 är stället där du handplockar några få, noga utvalda ting som förgyller och skänker hemmet en unik personlighet. Kvalitet, mindre upplagor och de främsta formgivarna är fokus för det som tas innanför väggarna på Drottninggatan 35.

Kosta Boda finns representerade i galleriet med vacker och udda glaskonst i både små och stora format, och från Blond har vi tagit in specialdesignade armaturer. Flexibla, annorlunda och i varianter som passar alla slags rum. En och annan skulptur signerad Armand går också att finna. Denna världsberömde konstnär vars något spektakulära skulpturer bland annat pryder en mängd offentliga platser i Paris. Vare sig hans verk består av skedar, sopor eller bilvrak väcker de en förundran som inte glöms bort i första taget.

H31 har även en egen ramverkstad där all ramning utförs.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.