Vanliga frågor och bra information

Priser
Gällande priser anges inklusive moms och i €. Priserna anges vid varje vara och gäller per styck. Angivna priser inkluderar frakt inom Sverige.

Konstföreningar
Är Du medlem i en konstförening, vid t ex det företag i vilket Du arbetar och anser att vår konst är intressant och spännande, kan vi bjuda in Er och ert företag till oss, ring oss för att få till stånd ett möte. Vi utför företagsutställningar, hör av er till oss så kan vi ge er en offert på konst och inramningar.

Företag
Vill Du förnya den konst som finns på Ditt företag och har Du fullmakt därtill? Beställ direkt här på våra hemsidor eller ta kontakt med oss. Är Du intresserad av ett större antal tavlor, grafik, oljor eller akvareller offererar vi gärna det. Önskar Du en presentation och befinner dig i Skåneregionen, besöker vi gärna Dig och Ditt företag. Vi ombesörjer allt, såsom inramning och upphängning av konst.

Leveransinformation
H31 har en leveranstid på 10 arbetsdagar. Skulle problem uppstå med din beställning så kontaktar vi dig via e-post. Därför ber vi att ni kontrollerar er e-post med jämna mellanrum efter beställningen. Reklamation ska ske inom 8 dagar, via E-mail.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.